Team ZVV Den Haag Vrouwen wint ook van NOC/Kralingen

Na 15 duels en 15 zeges ligt de titel binnen handbereik voor de Haagse titelfavoriet
 
ROTTERDAM – Na het striemende eindsignaal van de goedleidende scheidsrechter Dijkhuizen uit Spijkenisse bleek weer eens dat ZVV Den Haag ook in mindere doen de opponent kan overrompelen.
 
Stunt
Na een verrassende 1-0 voorsprong door de uitblinkende nummer 11 dacht NOC/Kralingen aan een stunt. Winnen van de trotse koploper zou haar voetbalstatus immers per direct verhogen. Niets was minder waar, toen iedereen in de galmende sporthal dacht dat de thuisploeg de snelle voorsprong weleens kon vergroten, kwam daar opeens Romy Scherpenzeel. De nieuwbakken Oranje Beloften zaalinternational liet danig van zich spreken.
 

Haagse toppers Romy Scherpenzeel en Priscilla de Vos

Hattrick
In notabene 3 minuten tijd na bijna een kwartier spelen in de eerste helft blies zij NOC/Kralingen met een heuse hattrick omver. De Westlandse in Haagse dienst kon dit alleen doen na evenzovele geniale assists van uitblinkster Priscilla de Vos. Het spel van de zelfkritische ploegleider van ZVV Den Haag is bij vlagen van een hoog futsal nivo. Opeens stond het dus 1-3 in het voordeel van de groengele topformatie van de afwezige trainer/coach Tulin Kilic.

Solide
Binnen 20 minuten vergrootte de koploper de voorsprong. Eerst was het Esther Scheenaard die Cella Cabrera Cabrera in de gelegenheid stelde om de 1-4 binnen te tikken. NOC/Kralingen kreeg soms een opleving en testte af en toe Roxanna Alicia Monkou met wat speldeprikjes. De Haagse sluitpost deed wat ze moest doen en keepte een solide partij, sterker nog, ook zij nam soms deel aan de vele aanvallen van ZVV Den Haag op het doel van de thuisploeg.
 
Futsal do Brasil
Na aangeven van Cella Cabrera Cabrera en weer Priscilla de Vos kon ook Félicienne Minnaar haar doelpuntjes meepakken.
En ook in het laatste doelpunt van Rochella Becker met een hoog `Futsal do Brasil´ gehalte had de Queen of Assists Priscilla de Vos wederom een belangrijk aandeel.
 
Complimenten
Een wedstrijd die van Haagse zijde niet perfect was, werd ook ´gewoon´ gewonnen. Complimenten aan Team ZVV Den Haag Vrouwen dat met veel overmacht koerst op de titel in de hoofdklasse 3. Na 15 duels en 45 wedstrijdpunten is de eredivisie nog 7 duels verwijderd voor de Haagse topploeg.
 
Wedstrijdkarakteristieken:
 
NOC/Kralingen – ZVV Den Haag Vrouwen 1-7
Scheidsrechter: Dijkhuizen
Toeschouwers: 25
 
Scoreverloop:
4e min 1-0 NOC/Kralingen
13e min Romy Scherpenzeel (assist Priscilla de Vos)
14e min Romy Scherpenzeel (assist Priscilla de Vos)
15e min Romy Scherpenzeel (assist Priscilla de Vos)
17e min Cella Cabrera Cabrera (assist Esther Scheenaard)
28e min Félicienne Minnaar (assist Cella Cabrera Cabrera)
29e min Félicienne Minnaar (assist Priscilla de Vos)
31e min Rochella Becker (assist Priscilla de Vos)
 
Line-up: Roxanna Alicia Monkou, Yasemin Yegen, Esther Scheenaard, Romy Scherpenzeel, Félicienne Minnaar, Cella Cabrera Cabrera, Rochella Becker, Priscilla de Vos.
 
Niet-beschikbaar: Lisa Franken, Stef Valk, Sem Kiko, Ramona van der Harst
 
trainer/coach Tulin Kilic
fysio: Virginia Smit-Multem
 
Met dank aan:
Sugee Laurena Leocadia (wissels)
Frans Bosman (scores)
Daan Schnur (camera)
Ulis Van Maanen (live-verslag)