De selectie van ZVV Den Haag blijft winnen

De winterstop is voorbij voor de mannen van ZVV Den Haag. In de eerste week van januari werd getraind en in de tweede en derde week gevoetbald. De tweede selectie kwam afgelopen woensdag uit tegen Lugdunum 3 en gisteren stond de eerste selectie tegenover HMC. Beide ploegen wisten deze lastige uitwedstrijden om te zetten in winst. 

Koers

Voor de winterstop sloten beide teams de competitie af als koploper en voorlopig zal de stand in de ranglijst van de ZVV Den Haag selectie niet veranderen. De ingeslagen koers blijft behouden en beide teams streven af op het te behalen doel, ook al is de competitie nog lang niet afgelopen. 

Zaalvoetbal 

In sporthal de Geest in Warmond speelde woensdag ZVV 3 een moeizame wedstrijd. Een lastig compact spelende tegenstander liet ZVV Den Haag niet in de wedstrijd komen. Individuele acties van de mannen uit Den Haag leverde uiteindelijk de winst op. 

Aan de Haagse zijde scoorde aanvoerder Luthmarnick Maria 3 doelpunten, de andere doelpunten kwamen op naam van Hamza Bhoukari, Mahir Baaziz en Moussa Azzaryouhi. 

Jeffrey & Jeffrey

De uitwedstrijd voor de beker tegen HMC heeft Den Haag de afgelopen keer geen winst opgeleverd. ZVV Den Haag wist wat het te doen stond en was ook vanaf de eerste minuut gebrand. Helaas bleek ook vanavond het vizier niet voldoende op scherp te staan en bleef HMC constant in leven. Jeffrey Brand hield vaak zijn team op been en kreeg daarbij hulp in de aanval van Jeffrey Ramkisoen. Laatstgenoemde was verantwoordelijk voor 3 assist en 2 doelpunten. Andere doelpunten kwamen op naam van Morad Chalhi 3x en Bill Orifa Oswaha. 

Selectie

Uiteindelijk hebben beide teams de wedstrijden gewonnen en kunnen we tevreden blijven kijken naar de ontwikkelingen binnen de groep. Er zijn zeker nog stappen te zetten, maar zolang we blijven winnen streven we uiteindelijk ook naar het te behalen doel. Geduld is een schone zaak voor onze mannen, maar geduld houden is lastig. 

De volgende wedstrijden staan alweer voor de deur. Maandag 21 januari mag ZVV 3 het thuis opnemen tegen ROAC om 22:00 uur in de Schilp in Rijswijk. Vrijdag 25 januari mogen de mannen van ZVV 1 het gaan opnemen tegen stadsgenoot Multicult om 22:00 uur in sporthal Zuiderpark.