Eerste stap voor jeugdzaalvoetbal is gezet

Afgelopen maandag heeft Vredenburch JO11-6 een voorwedstrijd gespeeld in het Zuiderpark. De mannen van trainers Ronald en Patrick waren helemaal in het nieuw gestoken door onder andere aannemersbedrijf Verroen. De spelers hebben van 17:30 uur tot 18:00 uur kunnen proeven van het zaalvoetbal. Het team speelde onderling een wedstrijd en was razend enthousiast na afloop.

Rond de klok van 18:30 uur stond er voor de spelers een patatje, kipnuggets en cola klaar. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door Rachel. Ook de ouders konden genieten van een heerlijke hamburger op eigen kosten.

Tegen de klok van 19:00 uur gingen ballenjongens Dean, Jaimy en Maeceo samen met playerescorts Yash, Luuk en Menzso(broertje Maeceo) onder begeleiding van de voorzitter van ZVV Den Haag richting de kleedkamer. Deze jongens waren de gelukkige om tijdens deze avond de spelers en staf van het Nederlands Zaalvoetbalteam van dichtbij te mogen bewonderen.

Om 20:00 uur begon de hoofdwedstrijd van de avond. Het Nederlands team toonde zich zeker geen mindere in de tweestrijd. Jammer genoeg eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

We hebben in ieder geval de spelertjes kennis laten maken met het zaalvoetbal. ZVV Den Haag zal zeker gaan bouwen aan jeugdzaalvoetbalteam.

Hou zowel de websites van Vredenburch als ZVV Den Haag in de gaten voor meer informatie.