Honselersdijk pakt volle punten bij ZVV

Vrijdag 10 maart stond de tweede wedstrijd tegen Honselersdijk op het programma. Dit keer in de thuishaven van ZVV: sporthal Hoge Veld. Waar ZVV de uitwedstrijd verloor met 4-1, werd ook dit keer (nipt) verloren met 5-6.

Na enkele minuten keek ZVV al tegen een achterstand aan. De mannen hielden echter hun hoofd omhoog en dit resulteerde in de gelijkmaker, die op naam van Yassin kwam. Vanaf dit moment was het op zoek naar de voorsprong bij beide ploegen. De thuispartij was degene die deze kreeg: snel na de gelijkmaker scoorde Brahim de 2-1. Vlak voor rust kreeg ZVV nog een gele kaart. Honselersdijk wist hier optimaal van te profiteren, waardoor de ploegen met een gelijke stand gingen rusten.

In de tweede helft was het opnieuw Honselersdijk die op voorsprong kwam. Vervolgens gingen de spelers van ZVV hoger druk zetten, waardoor Honselersdijk mogelijkheden op de counters kreeg. Ook dit resulteerde in een tegendoelpunt voor ZVV. Halverwege de tweede helft kreeg Honselersdijk een gele kaart, maar de thuisploeg wist hier niet van te profiteren. Niet lang daarna wist opnieuw Brahim het net te vinden en de voorsprong van Honselersdijk te verkleinen tot één doelpunt. Vanuit een snelle counter werd het echter niet lang daarna 3-5 en vervolgens ook nog 3-6 voor de tegenpartij van ZVV. Het was duidelijk dat de Hagenaars op zoek waren naar aansluiting: alles was nog mogelijk in de laatste tien minuten. Luth wist nog te scoren door de benen van de keeper van Honselersdijk. Het laatste doelpunt van de avond kwam op naam van Ceyhun, die de eindstand daarmee op 5-6 bracht.

Aanstaande vrijdag, 17 maart, staat opnieuw een wedstrijd op het programma. In sporthal Overbosch speelt ZVV om 21.00u tegen VCS 1.