Lid worden

ZVV Den Haag biedt zowel de mogelijkheid om op top niveau zaalvoetbal te spelen als de mogelijkheid om met een stel vrienden of vriendinnen lekker een balletje te trappen. Voor het landelijke topvoetbal bij zowel de mannen als de vrouwen werken we met een selectie waaruit wekelijks het 1e en 2e team worden gekozen.

Naast deze selecties hebben we op dit moment heren en vrouwen teams die op recreatief niveau in KNVB competities spelen. Deze teams spelen iedere week een competitie wedstrijd, er zijn voor deze teams geen georganiseerde trainingen vanuit de vereniging.

De recreatieve teams zorgen zelf voor de samenstelling van hun team. We accepteren dus geen individuele aanmeldingen, als je graag recreatief zaalvoetbal wilt spelen zul je met een compleet team moeten inschrijven of zelf contact moeten leggen met een bestaand team.

Helaas kunnen we op dit moment geen jeugdzaalvoetbal aanbieden: de KNVB heeft geen jeugd competities en we hebben geen eigen training locatie waar we zelf voor de jeugd trainingen zouden kunnen organiseren. Meespelen in de KNVB senioren competities kan vanaf de dag dat je 15 jaar oud bent.

Wil je informatie over het inschrijven van een compleet recreatief team bij onze vereniging of ben je een speler of speelster die een versterking is voor de mannen of vrouwen selectie vul dan ons contactformulier in!

Het lidmaatschap van ZVV Den Haag bedraagt € 220,- per seizoen.