Naïef talententeam van Havermans & Poeran laat riante 5-3 voorsprong uit handen glippen

SPORTHAL HOGE VELD – Naïef talententeam van Havermans & Poeran laat riante 5-3 voorsprong uit handen glippen. Het sterk en slim voetballende Brielle buigt de overkomelijke achterstand om in een 5-7 uitzege.

Drama
Wat een drama voor ZVV Den Haag. Het verlies is te wijten aan gebrek aan voetbalgogme. Het opportunistisch spelende Brielle bleek sterker dan de jonge onervaren Haagse topklasser. De ploeg van Havermans & Poeran heeft veel talenten in huis. Zoals bijvoorbeeld de kleine Mo met zijn dribbels en gevaarlijke solo’s en schoten. Maar Brielle des te meer. Vooral de krachtige en snelle nummer 5 van de bezoekers bleek een moeilijk te stoppen aanvaller.

Onverzettelijkheid
Man of the Match aan Haagse zijde was zonder twijfel Luthmarnick Maria die uitblonk in onverzettellijkheid, Haagse bluf en passie! Op eigen kracht en door zijn onverzettelijkheid dwong hij zelfs een keer een Brielse verdediger een eigen goal te maken. Geweldig die inzet.

Veel doelpunten
Voor de neutrale toeschouwer werd het een zeer aantrekkelijke wedstrijd met heel veel mooie doelpunten aan beide zijden! Vermeldenswaardig was de goal van de nummer 5. Een soort van ‘heftruck lift goal’ over de Haagse keeper kreeg applaus en waardering van het aanwezige publiek!

Jammer dit onnodige verlies van ZVV Den Haag! Next time better!