Oppermachtig ZVV Den Haag Vrouwen verplettert RKAVV Vrouwen!

Media: “Haagse hoofdklasser hard op weg naar de eredivisie!”

Wereldgoal Romy Scherpenzeel !

DEN HAAG – Opnieuw stuurde ZVV Den Haag Vrouwen een opponent met dubbele cijfers het riet in. Met groot machtsvertoon werd afgelopen vrijdagavond ook RKAVV Vrouwen van de mat gespeeld. De teller stokte bij de stand van 14-0. De ene na de andere fantastische goal werd door de Haagse titelfavoriet opgetekend. Vooral de goal van Romy Scherpenzeel was van ongekende klasse.
Uit een afgemeten voorzet van één van de uitblinkers aan Haagse zijde Marcella Cabrera Cabrera nam de neo beloften Oranje zaal international de bal in één keer op de slof. De bal vloog als een projectiel in het doel van de kansloze keepster van RKAVV.

 

 

Handbalblok
ZVV Den Haag Vrouwen had in de Topsporthal in het Haagse Zuiderpark geen moeite om de bezoekers uit Leidschendam te verslaan. RKAVV kwam naar de Sportcampus om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Immers, in eigen hal werd werd het een blamage en thuisverlies van maar liefst 1-13 tegen de Haagse titelfavoriet. Dus met een soort handbalblok tactiek werd stevig verdedigd en getracht om de vele Haagse aanvalsgolven zo goed en te pas te pareren. Tevergeefs, want de groengele doelpuntenmachine startte al in de eerste minuten. Wat daarna gebeurde, viel voor veel aanwezige futsal insiders te verwachten.
ZVV Den Haag Vrouwen viel voortdurend aan en RKAVV verdedigde naar vermogen en hield amper stand.

Grossier in ‘no look passes’ Esther Scheenaard.

Focus vanaf de Haagse bank!

RAMONA Air!

Excellent
Bij de spaarzame counters van RKAVV stonden de twee betrouwbare sluitposten Lisa Franken (1e helft) en Roxanne Alicia Monkou van ZVV Den Haag Vrouwen op de juiste plek om de gevaarlijke inzetten van de Leidschendamse voorwaartsen te keren.Het werd wederom een wedstrijd dat de koploper een mindere tegenstander moeiteloos wegspeelt. Een (verwachte) monsterzege was het gevolg voor de kwalitatief sterke thuisploeg. Met bij vlagen goed voetbal en samenspel tussen de overige excellente zaalvoetbalsters van ZVV Den Haag Vrouwen, zoals de trefzekere Ramona van der Harst, routinier Yasemin Yegen (kopbal tegen de paal), teamcaptain en zaalvoetbalgenius Priscilla de Vos, goalgetter Rochella Becker, streetsoccer girl Sem Kiko en de grossier in no-look-passes Esther Scheenaard.

Volgende week maandag een uitduel tegen NOC/Kralingen. In Topsportcentrum Rotterdam. Wedstrijd nummer 15. En dan nog maar 7 duels te gaan. Team ZVV Den Haag Vrouwen blijft winnen en ligt op titelkoers!

Karakteristieken:

ZVV Den Haag Vrouwen – RKAVV Vrouwen 14-0 (6-0)

Scheidsrechter: Oliveira
Scorebord: Wim van Geenen
Toeschouwers:
50


Doelpunten:

Rochella Becker (4×)
Romy Scherpenzeel (2x)
Cella Cabrera Cabrera (2×)
Priscilla de Vos (1×)
Ramona van der Harst (3×)
Sem Kiko (2×)

Line-up : Lisa Franken, Roxanne Alicia Monou, Ramona van der Harst, Esther Scheenaard, Yasemin Yegen, Romy Scherpenzeel, Priscilla de Vos, Rochella Becker, Sem Kiko, Cella Cabrera Cabrera.
Niet inzetbaar: Stef Valk en Felicienne Minnaar

Afwezig: trainer/coach Tulin Kilic
Medische staf: Virginia Smit-Mullem
Sidekick: Ulis van Maanen

 (foto’s: Frank van Leeuwen, Haagse Topsport)

Tags: