Superspelend ZVV Den Haag Vrouwen na 4 winstpartijen koploper in de hoofdklasse!

Monsterzege (1-13) op de dames van RKAVV.

LEIDSCHENDAM – Een super spelend ZVV Den Haag Vrouwen 1 verslaat met groot gemak het bescheiden RKAVV. Onder de bezielende leiding van teamcaptain Priscilla de Vos en Félicienne Minnaar haalde de groengele geoliede voetbalmachine weer een dikke voldoende. Het zaalvoetbalspel zat vol snelle combinaties, steekpasses, dieptepasses en veel, heel veel doelpunten.

Het aanwezige publiek in sporthal De Kastelenring genoot zichtbaar van vrouwenzaalvoetbal van hoog niveau.ZVV keepster Roxanna Alicia Monkou ranselde de spaarzame schoten van RKAVV uit haar doel. Eén keer moest de betrouwbare sluitpost na balverlies aan Haagse zijde toch nog een tegentreffer toestaan. Het was verder ZVV Den Haag Vrouwen 1 wat de klok sloeg.

Het was bij vlagen een fantastische zaalvoetbalshow. Er ontspon bij vlagen een schitterende voetbalperformance van de talentvolle ploeg van trainer/coach Tulin Kilic. De ene goal was nog mooier dan de andere.
Één goal was echt een wereldgoal. Na weer een mooie combinatie over veel schakels kwam de bal uiteindelijk bij Rochella Becker die met haar linker genadeloos uithaalde. Als een streep schoot de goalgetter diagonaal in de kruising! Een wereldgoal dus!

In de live uitzending zijn overigens alle goals te bewonderen behalve de eerste van ZVV Den Haag. Een verdiende en klinkende monsterzege van de ploeg uit de Hofstad.

Komende vrijdag volgt het thuisduel tegen NOC/Kralingen! Kom gerust langs. Er wordt gespeeld in de topsporthal van Sportcampus Zuiderpark! U bent allen van harte welkom!

Scoreverloop:
Felicienne Minnaar 1-0
Ramona van der Harst 2-0
Priscilla de Vos 3-0
Sem Kiko 4-0
Priscilla de Vos 5-0
Priscilla de Vos 6-0
Ramona van der Harst 7-0
Priscilla de Vos 8-0
Romy Scherpenzeel 9-0
Ramona van der Harst 10-0
Priscilla van der Vos 11-0
RKAVV 11-1
Rochella Becker 12-1
Priscilla de Vos 13-1

Line-up ZVV Den Haag Vrouwen 1:
Roxanne Monkou, Esther Scheenaard, Felicienne Minnaar, Priscilla de Vos, Yasemin Yegen, Cella Cabrera Cabrera, Rochella Becker, Ramona van der Harst, Romy Scherpenzeel, Sem Kiko.
Geblesseerden: Lisa Franken en Stef Valk.