Team ZVV Den Haag Vrouwen KAMPIOEN !!

 

SCHIEDAM – De topformatie van trainster/coach Tulin Kilic heeft afgelopen maandagavond de titel in de hoofdklasse met volle overtuiging binnengehaald. Hekkensluiter Victoria’04 werd met maar liefst 0-13 verslagen. Door die overwinning is ZVV Den Haag niet meer in te halen door haar naaste concurrenten! Ramona van der Harst en Romy Scherpenzeel waren elk veelvuldig trefzeker voor de Haagse grootmacht in de Hoofdklasse-3.

Na 19 duels en 19 overwinningen en maar liefst 170 doelpunten is de Haagse grootmacht nu al de absolute grootmacht gebleken. Er resten nog 3 competitieduels te spelen. De koploper is niet meer te achterhalen door de naaste concurrenten. Geluiden in ‘Zeist’ suggereren dat ZVV Den Haag Vrouwen de eerste kampioen is van het seizoen 2017/2018 in het NL vrouwenvoetbal. Waarvan akte!

CAMPEONES – ZVV DEN HAAG VROUWEN SEIZOEN 2017/2018 HOOFDKLASSE – 3

Na het behalen van de titel zal de Haagse ploeg zich moeten meten met andere hoofdklassers om promotie af te dwingen naar de EREDIVISIE. Ook in de beker strijdt ZVV Den Haag nog volop. Op woensdag 29 maart neemt het in eigen huis op tegen het Delftse Tutor.

Nu nog even (na)genieten van het behaalde kampioenschap. Daarna volgen de twee volgende barrages voor TEAM ZVV Den Haag Vrouwen! Niets is en blijkt onmogelijk.

De wedstrijd tegen Victoria’04 bleek geen echte wedstrijd te zijn. Een ongelijke strijd tegen de zeer sympathieke maar zwakke hekkensluiter die haar meerdere moest erkennen in de terechte kampioen! Ramona van der Harst en Romy Scherpenzeel waren meer dan één keer trefzeker voor ZVV Den Haag Vrouwen!

Nogmaals, promotieduels tegen kampioenen in andere hoofdklassers van andere regio’s moeten uitwijzen of dit topteam de stap mag maken naar de ultieme Eredivisie! Op woensdag 29 maart 2018 bekert ZVV Den Haag Vrouwen in de kwartfinales tegen het Delftse Tutor. De titel is binnen. De dubbel zou mooi zijn, maar promotie naar de eredivisie is voor de Haagse topploeg zeker geen brug te ver!