Jeugd

Jeugd belangrijker pijler voor ZVV Den Haagjeugd-8514_179985882166556_209035449_n
Bij de nieuwe club ZVV Den Haag staat het begeleiden en opleiden van jeugd hoog in het vaandel. Wie de jeugd heeft…afijn u kent het gezegde wel. Het tweede en derde team zijn opleidingsteams die op een hoog niveau (topklasse en hoofdklasse) spelen. Door veel wedstrijden te spelen en te trainen worden de spelers opgeleid door gekwalificeerde trainers en coaches en kunnen mogelijk in de toekomst de stap naar het eerste team maken.

jeugd-image001

ZVSL
Maar ook op een andere manier is onze club bezig om jeugd op te leiden. In het gemeenteproject ZVSL (Zaalvoetbal Scholen League) heeft ZVV Den Haag ook haar inbreng. In de verschillende jeugdcompetities die op een zondag in sporthallen Lipa en Oranjeplein worden gehouden neemt ZVV Den Haag deel met enkele jeugdteams. Spelers van onze club geven op verschillende scholen les in het zaalvoetbal en begeleiden de scholieren tijdens de competities. In het nieuwe seizoen zal de club ook selectieteams uit de ZVSL gaan opleiden.

Voor meer informatie: www.zvsl.nl

 

jeugd1016352_181681191997025_423395063_nClinics
Sinds deze zomerperiode geven verschillende selectiespelers van onze clubs zaalvoetbalclinics op verschillende Haagse playgrounds en sporttuinen. De jeugd wordt de eerste beginselen van het zaalvoetbal bijgebracht. Wij kopen daarmee de Haagse jeugd een gedegen opleiding te geven maar ook, in samenwerking met de dienst Sport Support en Stichting wSdh de Haagse Sporttuinen, normen en waarden bij te brengen. De clinics worden gegeven op Lipa, Bouwlust, Spico en Duindorp. De komende winterperiode wordt gekeken of er een vervolg gegeven kan worden aan deze clinics. Zeker is wel dat de clinics de volgende zomerperiode doorgang zullen vinden.

Voor meer informatie: www.swsdh.nl/zaalvoetbal-op-straat