Titel kan ZVV Den Haag Vrouwen niet meer ontgaan!

Ook Bristol Team Osaka verliest van de Haagse koploper. ZVV Den Haag Vrouwen wint ook in Brabant.

ROOSENDAAL – In Sporthal De Roos heeft de topploeg van trainer/coach Tulin Kilic ook van een sterk spelende outsider Bristol Team Osaka kunnen winnen. Uiteraard begon de thuisploeg fanatiek aan de futsal thriller in de hoofdklasse-3, maar het was juist ZVV Den Haag dat uit een snelle counter op een verrassende vroege voorsprong kwam. De toon was gezet!

Thriller
Onder aanvoering van teamcaptain Priscilla de Vos liet de Haagse titelfavoriet zich niet imponeren door het opportunistische spel van de Brabantse ploeg. Na een wedstrijdfase waarin Bristol Team Osaka gevaarlijker was en mede door haar futsal topper Corina Luijks op een 3-2 voorsprong kwam, veerde de Haagse ploeg in de beslissende eindfase op en boog op basis van efficiency de achterstand om in een eclatante 3-5 uitzege. De futsal thriller eindigde in het voordeel van ZVV Den Haag Vrouwen!

Subliem
De laatste goal van de titelfavoriet was er één om van te smullen. Félicienne Minnaar veroverde zelf de bal knap van een Bristol speelster en ging een sublieme combinatie aan met Priscilla de Vos, die op geniale wijze de bal strak en snel terug passte en de toesnelllende Félicienne Minnaar in kansrijke positie bracht. De uitblinkende ex-prof wist wel raad met de utgelezen kans en schoof de bal resoluut achter de verslagen doelvrouw in de touwen!  De sterke Brabantse ploeg stortte ineen en even later was het eindsignaal daar!

Kampioenswedstrijd
Een prima uitzege dus van ZVV Den Haag Vrouwen dat volgende week maandag bij Victoria’04 kampioen KAN worden. Uiteraard is een ieder welkom om de Haagse titelfavoriet aan te moedigen. Plaats van handeling is sporthal Margriet, gelegen aan de Nieuwe Damlaan in Schiedam. Kampioenswedstrijd begint om 21:00 uur!

Sem Kiko: actie of de bal passen?

Line-up ZVV Den Haag: Lisa Franken, Roxanne Alicia Monkou, Ramona van der Harst, Yasemin Yegen, Esther Scheenaard, Félicienne Minnaar, Romy Scherpenzeel, Samantha “Sem Kiko” Chin-A-sang , Rochella Becker, Priscilla de Vos (cap).

Niet beschikbaar: Cella Cabrera Cabrera, Stef Valk

Trainer/coach: Tulin Kilic