Verslag VCS – zvv Den Haag

Woensdag 31 augustus stond de laatste oefenwedstrijd op het programma, voordat het officiële seizoen weer gaat beginnen. In sporthal Leidschenveen werd om 20.00u afgetrapt tegen VCS.

VCS was degene die de score opende. Vanuit een counter werd het 1-0. Beide ploegen lieten zien dat ze gewaagd waren aan elkaar. Door een afstandsschot van Ceyhun werd de score weer gelijk getrokken: 1-1. Helaas werd niet lang daarna een pass van Den Haag onderschept en maakte VCS de aanval af: met 2-1 gingen de spelers de rust in.

Kort na rust kwam de 2-2 op het scorebord door een vrije trap van Mohamed Mokadmi, die werd ingetikt door Soeredj. Hierna werd de passing van ZVV minder zuiver en kreeg VCS veel countermogelijkheden. Hierdoor stond vlak voor het einde van de wedstrijd 6-2 op het scorebord. Met wat coach René Havermans een echte zaalvoetbalaanval noemde, maakte Soeredj de 6-3. Dit was gelijk de eindstand.

Een leuke wedstrijd waar naar voren komt dat er zeker potentie in de ploeg zit, er is een nog een hoop werk te verrichten om op het juiste niveau te komen, maar mogelijkheden zijn er zeker om in de competitie een goed resultaat neer te zetten.

Aanstaande maandag gaat het echte werk beginnen voor de selectie. Om 21.00u spelen ze de eerste bekerwedstrijd tegen HMC 2 in Zuidhaghe.