Voorbereiding ZVV Den Haag Mannen 1 op thuisduel tegen Brielle

In de keuken van…

Voorbereiding ZVV Den Haag Mannen 1 op thuisduel tegen Brielle.

Sporthal ROEMER VISSCHER – Ook onze ZVV Den Haag Mannen 1 bereiden zich voor op de komende wedstrijd. Even een kijkje in de keuken van ZVV Den Haag Mannen 1.

Sterkhouder
Vrijdag 17 november speelt de talentvolle groep van het trainersduo René Havermans & Steve Poeran de thuiswedstrijd tegen Brielle. Sterkhouder Mourad moet de training aan zich voorbij laten gaan. De ZVV teamcaptain is herstellende van een hamstringblessure. Hopelijk kan de stylist en balvirtuoos vrijdag ingezet worden.

Judo event
Vanwege een internationaal judo event in de Topsporthal in de Sportcampus wordt hetkomende competitieduel verplaatst naar Sporthal Hogeveld aan het Panamaplein 30 in Wateringseveld.

Training
Het is toch een genot om de als dartschijf fungerende keeper Sabir Khan de kanonskogels te zien stoppen van het Haagse groeibriljantje en supertalent Mo Ouarraki (16) en natuurlijk ook de strak ingeschoten ballen van zijn andere teamies. Ook ‘veursittah’ Nick Taal kreeg noodgedwongen een plek in het doel. De grijsaard schijnt zijn verborgen keeperstalent nog niet te hebben verloren!

Expertise
Haags zaalvoetbal icoon Poeran en zaaltalenten opleider Havermans leggen ook bij tijd en wijle de training stil om de tactische aanwijzingen extra te accentueren. Een perfecte combinatie van verschillende soorten trainers met een eigen expertise! Brielle is dus gewaarschuwd. ZVV Den Haag kan bij een overwinning zich voegen bij de top 3 van de Topklasse!

Kom vrijdag allemaal naar Sporthal Hogeveld om onze ZVV Den Haag Mannen 1 aan te moedigen!

Voor een overzicht van de standen en wedstrijden, klik hier.