Zegevierend ZVV Den Haag Vrouwen verscherpt zicht op titel

Titelfavoriet ZVV Den Haag Vrouwen met 6-0 (2-0) langs een ijzersterk verdedigend en zeer gevaarlijk counterend Tutor!

(geschreven door Ulis van Maanen)

DEN HAAG – De Haagse zaalkeepster Roxanna Alicia Monkou blonk afgelopen vrijdagavond uit. Zij wist bij een comfortabele 2-0 voorsprong tot driemaal toe op spectaculaire wijze redding te brengen! Pas na de 3-0 knakte de Delftse studentenploeg definitief. Tutor Vrouwen 1 verbaasde vriend en vijand met zeer aanvaardbaar en voorbeeldig zaalvoetbal.

Pitchstop Team ZVV Den Haag Vrouwen

Studentes
Vooral de nummer 5 viel op met een zeer sterk optreden. Ook de overige solide spelende studentes uit de Prinsenstad voetbalden sterk. Ook de excellerende Delftse keepster hield met kunst en vliegwerk veel Haagse schoten tegen.

Voetbalshow
In de laatste 10 minuten zette de koploper eindelijk weer eens een perfecte ‘Braziliaanse’ voetbalshow op de mat. Mooie combinaties, individuele hoogstandjes en schitterende goals wisselden elkaar in korte tijd af. De moedige geelhemden uit de stad van een beroemd pindakaasmerk werden uiteindelijk kapot gespeeld door een ontketend ZVV Den Haag getrakteerd op een 6-0 nederlaag. Tutor Vrouwen 1 bewees over voldoende kwaliteit te beschikken en zou hoger op de ranglijst moeten staan. Lijkt een team dat de top vier van de hoofdklasse pijn kan doen met uitstekend zaalvoetbal. Pech in de afwerking nekte de Delfste ploeg.

Ongeslagen
Een mooie overwinning voor de ploeg van trainer/coach Tulin Kilic. De ongeslagen status werd weer voortgezet. Onder aanvoering van ZVV Den Haag Vrouwen teamcaptain Priscilla de Vos  werd de 12e zege op rij geboekt! Doelsaldo: 96 voor en 14 tegen!

Referee
De dienstdoende referee Marcel Wandel floot overigens een prima verlopen wedstrijd. Met zijn secondant Wim van Geenen (zie foto) leidden zij de sportieve en spannende wedstrijd in goede banen!


Futsal fanaat Wim van Geenen als secondant

De titelfavoriet ZVV Den Haag heeft dus nog steeds geen enkel puntverlies geleden in de Hoofdklasse. Maandag gaat de Haagse formatie van trainer/coach Tulin Kilic naar het Topsportcentrum in Rotterdam. Dan wacht tegenstander en de nummer 8 van de ranglijst HBSS. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt op veld 2.

Wedstrijddetails:
Locatie: Sportcampus Zuiderpark
Zaal: Topsporthal
Aanvang: 19:00 uur
Scheidsrechter: Marcel Wandel
Secondant: Wim van Geenen

ZVV Den Haag Vrouwen – Tutor Vrouwen 6-0 (2-0)

Scoreverloop: 
3e min. Romy Scherpenzeel 1-0
5e min. Rochella Becker 2-0
45e min. Ramona van der Harst 3-0
46e min. Sem Kiko 4-0
47e min. Ramona van der Harst 5-0
48e min. Félicienne Minnaar 6-0

Line-up ZVV Den Haag: Roxanne Alicia Monkou, Ramona van der Harst, Felicienne Minnaar, Priscilla de Vos (c), Yasemin Yegen, Marcella Cabrera Cabrera, Sem Kiko
Niet beschikbaar: Lisa Franken, Stef Valk, Esther Scheenaard

Coach: Tulin Kilic
Sidekick: Ulis van Maanen

Tags:,