ZVV 7 pakt titel in zinderend duel

In navolging van ZZV 8 die onlangs kampioen werden pakte ook ons tweede Zoetermeerse team de titel!

Het zag er aanvankelijk niet naar uit dat want bij rust keken de mannen van aanvoerder Rajiv Jaikaran tegen een 0-3 achterstand aan wat zelfs opliep naar 0-4 net na rust. De spanning van het kampioenschap en de druk van het massaal opgekomen publiek leek het team te veel te zijn geworden en iedereen leek zich er al bij neer te leggen dat de titel dan maar in een volgende wedstrijd binnen gehaald moest gaan worden.

Ons team was echter niet van plan om voor de ogen van familie, vele vrienden en enige bestuursleden zomaar de titel op geven en begonnen aan een indrukwekkende inhaalrace. Doelpunt voor doelpunt kwamen ze dichterbij en met kunst en goed keeperswerk werd voorkomen dat de tegenstander een vijfde doelpunt kon maken uit de spaarzame counters die ze nog konden plaatsen. Het lukte om terug te komen tot 4-4, maar op het moment dat de klok werd stilgezet voor de laatste minuut leek de hoop verloren aangezien een gelijkspel niet voldoende was voor de titel. Met ook onze keeper op de helft van de tegenstander werd nog alles of niets gespeeld in de laatste minuut en ging het dak van de sporthal toen alsnog de 5-4 werd gescoord!

Direct na de wedstrijd kregen alle kampioenen een medaille uitgereikt van onze voorzitter. Met een gettoblaster en de nodige alcoholische versnaperingen werd het feest voor de deur van sporthal de Veur voortgezet waarbij zelfs een vuurwerkshow niet ontbrak.

Klasse gedaan jongens nu volgend jaar knallen in de eerste klasse!