ZVV Den Haag 2 verliest in Gouda

Afgelopen vrijdag (30 september) stond de uitwedstrijd tegen GZV Watergras 2 op het programma. Deze wedstrijd eindigde in sporthal de Mammoet in het voordeel van de thuisploeg; het werd 6-5 voor GZV Watergras 2.

ZVV kwam sterk uit de startblokken en dit zorgde ervoor dat Brahim binnen een minuut een voorzet van Soeredj binnen de doelpalen kon schieten. De tegenstander was gelijk wakker en al snel was de stand weer gelijk. De spelers uit Den Haag lieten het hier niet bij zitten. Vanuit een corner zorgde Yassin voor de voorsprong: 1-2. Beide ploegen hadden veel kansen en een tijdlang leek ZVV de voorsprong tot de rust vast te kunnen houden. Vlak voor rust werd toch de gelijkmaker gescoord: 2-2. Nog geen 15 seconden later was het opnieuw Watergras die tot scoren kwam en keek Den Haag voor het eerst deze wedstrijd tegen een achterstand aan. Ruststand: 3-2.

Opnieuw was het ZVV die aan het begin van de tweede helft liet zien te willen winnen. Met een afstandschot van Brahim werd de stand weer gelijk getrokken: 3-3. Door de hoge druk van Watergras kregen de spelers van Den Haag meer ruimte en kon de 3-4 worden gemaakt. Een schot van Soeredj werd gekeerd door de keeper, waarna de rebound van Luth op de paal belandde. Uiteindelijk was het Ceyhun die de bal achter de keeper kon krijgen met een kopbal.

Het typerende aan deze wedstrijd was dat de voorsprong van ZVV Den Haag steeds binnen afzienbare tijd weer weggepoetst was door de ploeg uit Gouda. Vanuit een corner maakte GZV Watergras 2 snel de 4-4. Den Haag wist nog op voorsprong te komen door Luth. Op aangeven van Ceyhun wist hij de 4-5 te maken. Dit was tevens het laatste doelpunt van de wedstrijd voor de Hagenaars. GZV Watergras vond het nog niet voldoende: vanuit een counter wisten zij nog twee keer te scoren. De drie punten bleven door een eindstand van 6-5 helaas in Gouda achter.

Aanstaande vrijdag staat er een thuiswedstrijd op het programma voor de spelers. Om 20.00u spelen zij in sporthal Hoge Veld tegen TPP 2, een ploeg die op dit moment al zijn wedstrijden gewonnen heeft. Het is aan de spelers van ZVV Den Haag 2 om deze ‘winning streak’ te doorbreken.