ZVV Den Haag laat Multicult langszij komen

Afgelopen vrijdag hebben de mannen van ZVV Den Haag opnieuw niet weten te overtuigen tegen stadsgenoot Multicult. In het Haagse Zuiderpark was er na 50 minuten zaalvoetbal geen winnaar. Multicult wist gelijk vanaf het begin de thuisploeg in verlegenheid te brengen door een brutale 0-3 voorsprong te nemen. Uiteindelijk boog ZVV Den Haag de stand om in het voordeel van 6-4. Uiteindelijk bracht Multicult met nog 5 minuten voor tijd roet in het eten door de stand gelijk te trekken.

Complimenten aan de Haagse ploeg, die elke week stappen maakt. Op de trainingen spat het fanatisme ervan af. Het is vanaf het begin bouwen en elke week weer blijkt dat er meer vorm en automatisme in gaat zitten. Het zal de aankomende weken bikkelen worden na het puntverlies van de afgelopen twee wedstrijden. De spelers zullen aan de bak moeten en het onderste uit de kan gaan halen. Inzet, mentaliteit, teamspirit en toewijding zullen een belangrijke rol gaan spelen.

Aanstaande woensdag staat alweer de volgende wedstrijd op de agenda. De lastige uitwedstrijd tegen TPP staat op het programma. Om 21:00 uur wordt er afgetrapt in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Op vrijdag 09 februari staat de eerstvolgende thuiswedstrijd op de planning. Tegen de Rotterdamse Studenten hebben de Haagse mannen iets recht te zetten. De aftrap van het duel is om 21:00 uur in het Zuiderpark.

Tags:, , , , , ,