ZVV Den Haag laat punten liggen tegen TPP 2

Vrijdag 7 oktober stond in sporthal Hoge Veld de thuiswedstrijd tegen TPP 2 op het programma. De eindstand van deze wedstrijd was 3-6.

In het begin gingen beide teams gelijk op. Na een snelle uitgooi van keeper Joost konden de spelers van ZVV na een aantal minuten speeltijd snel schakelen. Door een individuele actie maakte Luth de 1-0 voor de thuisploeg. TPP 2 ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker. Het was echter ZVV Den Haag die het volgende doelpunt maakte. Na een vrije trap van TPP, die Ricky tot twee keer toe wist te keren, kon ZVV snel counteren. Op aangeven van Ceyhun scoorde Yassin de 2-0. De voorsprong werd al snel kleiner. Door niet scherp te verdedigen kon de ploeg uit Rotterdam hun eerste doelpunt van de avond scoren: 2-1. Na een kwartier spelen kwamen de Hagenaars met een man minder te staan. Met dank aan een goede verdedigende inzet kon TPP geen voordeel halen uit de overtalsituatie. Enkele minuten later wisten de Rotterdammers toch te scoren. Door een pass te onderscheppen counterden ze naar de 2-2. Vlak voor rust kwam de thuisploeg met een man meer in het veld te staan, maar wisten hier niet van te profiteren. De stand halverwege de wedstrijd: 2-2.

In de tweede helft was het opnieuw Den Haag die als eerste de bal tussen de palen wist te krijgen. Door goed overzicht te houden kon Ceyhun de bal van TPP onderscheppen en de voorzet geven naar Soeredj: 3-2. TPP 2 liet het hier niet bij zitten en scoorde na zo’n 10 minuten opnieuw de gelijkmaker. De ploeg uit Rotterdam had hierna de smaak te pakken en wist nog 3 doelpunten te maken, onder andere door te profiteren van opnieuw een overtalsituatie. ZVV Den Haag kreeg enorm veel kansen, maar wist ze niet af te maken. Hierdoor nam TPP 2 de drie punten mee naar huis.

De volgende wedstrijd laat even op zich wachten. Woensdag 19 oktober speelt de ploeg in de 3-oktoberhal (Leiden) tegen Lugdunum 1.