ZVV Den Haag pakt bekerwinst

De eerste bekerwedstrijd werd op maandag 5 september gespeeld tegen HMC 2 in sporthal Zuidhaghe. In de eerste helft gingen beide teams gelijk op, maar was het HMC die de 1 en 2-0 intikte. ZVV creëerde veel kansen, maar wist deze niet af te ronden. Met een kopbal van Luthmarnick hadden de Hagenaars het eerste antwoord: 2-1. Voor rust wist hij wederom te scoren. De stand met rust: 2-2.

In de tweede helft maakte ZVV Den Haag al snel de 2-3. Door een corner van Driss kon Soeredj vanuit een kluts voor het doel de bal binnen tikken. Kort hierna scoorde Mo de 2-4. HMC kreeg meer kansen doordat ZVV hoog ging verdedigen. Vanuit een counter wisten zij de stand naar 3-4 te krijgen. ZVV bleef kansen creëren en was het regelmatig voor het doel van HMC te vinden. Met een hard schot maakte Soeredj doelpunt nummer 5 voor ZVV. Kort hierna kon Driss de uitgooi van de keeper van HMC onderscheppen: 3-6. Het laatste doelpunt van de avond kwam ook van de Hagenaars. In een counter van HMC liep Soeredj de doel het eigen goal in.

Al met al heeft ZVV bij vlagen goed voetbal laten zien en hebben de trainers weer gezien waar ze in de trainingen verder op kunnen bouwen.

1-0
2-0
2-1 kopbal Luth
2-2 Luth

2-3 corner Driss, Soeredj tikt de bal in
2-4 Mo
3-4 counter
3-5 Soeredj afstandsschot
3-6 Driss, tussenkomst verkeerde uitgooi keeper HMC
4-6 eigen doelpunt Soeredj