ZVV Den Haag pakt volle punten in Rotterdam

Woensdag 8 februari stond de uitwedstrijd tegen TPP 2 op het programma. Waar het in Den Haag 3-6 werd voor de Rotterdammers, eindigde de wedstrijd in het Topsportcentrum in een winst voor de bezoekers. Den Haag nam met een 3-2 winst de drie punten mee naar huis.

De wedstrijd begon van beide kanten heel sterk, wat voor meerdere kansen zorgde. Na een korte blessurebehandeling voor de keeper van TPP 2 was het de thuisploeg die iets scherper de wedstrijd hervatte en de score opende. Na een aantal gemiste kansen was het nu taak aan ZVV om de stand weer gelijk te krijgen. Dit gebeurde ook: vanuit een corner maakte Brahim de 1-1. De eerste helft werd vervolgens afgefloten met deze gelijke stand.

In de tweede helft waren beide teams overduidelijk op zoek naar de voorsprong. Het derde doelpunt van de avond kwam op naam te staan van ZVV Den Haag. Dankzij een goed georganiseerde aanval was het opnieuw Brahim die, op aangeven van Mohamed, tekende voor de voorsprong van de bezoekers. Heel lang konden de Hagenaars niet genieten van de voorsprong: TPP maakte snel de 2-2. Niet veel later komt Den Haag onwijs goed weg als een speler van TPP een schot voor open doel mist. In de slotfase was de spanning om te snijden: hoe zou de puntenverdeling eruit gaan zien? Aan beide kanten werden veel aanvallen opgezet, maar tot een doelpunt kwam het steeds niet. Echter zette Mohamed met een prachtig doelpunt de bezoekers op een nieuwe voorsprong. Vlak voor tijd viel er een gele kaart voor TPP, maar door een meespelende keeper was het in de slotminuten nog heel spannend voor de mannen van ZVV. Kort nadat ook nog een gele kaart werd getrokken voor Den Haag, was de opluchting groot toen de scheidsrechter al snel einde wedstrijd floot. De drie punten gingen mee terug naar Den Haag.

De coaches gaven achteraf aan ‘oprecht genoten te hebben van deze wedstrijd’. Er stond een team en dit werd vanavond beloond met de winst. Over 1,5 week moet deze inzet opnieuw getoond worden. Op vrijdag 17 februari speelt ZVV om 21.00u. tegen Lugdunum 1 in sporthal Hoge Veld.