ZVV Den Haag Vrouwen ‘dubbelt’ ook HBSS! 

Titelfavoriet ZVV Den Haag Vrouwen freewheelt bij de Rotterdamse Kuip naar een 2-12 uitzege op HBSS! 

ROTTERDAM – In de schitterende futsal arena in het Topsportcentrum naast de Kuip heeft ZVV Den Haag Vrouwen met veel overmacht ook van het Schiedamse HBSS gewonnen. De thuisploeg hield het niet lang vol om de nul te houden.

Scherp(er) stellen tactisch concept

Crescendo
Al in de eerste minuten nam de onvolledige ploeg van coach Tulin Kilic een 0-1 voorsprong. Een afgemeten voorzet van uitblinkster Romy Scherpenzeel werd door teamcaptain Priscilla de Vos eenvoudig binnen getikt. Dit was het begin van een wedstrijdfase waarin alles crescendo ging voor de Haagse doelpuntenmachine! Met maar liefst 4 goals werd Oranje beloften international Romy Scherpenzeel de Haagse topscorer van de avond. Ook was zij betrokken bij andere goals. HBSS deed twee keer wat terug na onachtzaamheid in de Haagse defensie. Ook dit keer deed ZVV Den Haag Vrouwen wat het moest doen: winnen!

Even afstemmen Scherpenzeel – De Vos

Fenomenaal
Ondanks het voortdurende overwicht van ZVV Den Haag Vrouwen moest de uitblinkende Roxanna Alicia Monkou een aantal keren professioneel handelend optreden. En dat deef zij met verve! Eenmaal ranselde zij een fantastisch HBSS schot spectaculair uit haar doel! Wat een fenomenale redding was dat!

Monkou ranselde de bal uit haar doel!

Kwaliteit

Uiteindelijk werd het HBSS teveel. Zoveel overmacht, zoveel meer kwaliteit, nee daar kon de thuisploeg niet tegen op. ZVV Den Haag Vrouwen stopte met scoren bij de eindstand 2-12. Een zege met dubbele cijfers. Een overwinning bij de Kuip. Dat voelt lekker.

Contouren
Voor de Haagse topspeelsters smaakt deze overwinning naar meer. De titel lonkt voor de ploeg van trainer/coach Tulin Kilic. Het is nog niet zover. De contouren van de schaal zijn uiteraard nog niet zichtbaar.

Concurrenten
ZVV Den Haag Vrouwen is wel op de goede weg. De ongeslagen status is er nog steeds. Ook de 13e wedstrijd is winnend afgesloten. De concurrenten blijven ook winnen. Het is zaak om de eigen duels te blijven winnen.

Mijlpaal
Cella Cabrera Cabrera bracht de 100ste goal van ZVV Den Haag Vrouwen op haar naam! Een mijlpaal. Een doelsaldo om te zoenen. 39 punten uit 13 wedstrijden! Team ZVV Den Haag Vrouwen is hard op weg naar een top seizoen met een mooie prijs!

Vermeldenswaardig:
Priscilla de Vos maakte bij de 9-2 een schitterende schijnbeweging
De ‘pass’ van Yasemin Yegen bleek opeens doeltreffend! De 12-2 van teamcaptain Priscilla de Vos was mede te danken aan de ‘getructe’ Rochella Becker.


Scoreverloop:

Priscilla de Vos 1-0, Romy Scherpenzeel 2-0, Romy Scherpenzeel 3-0, Cella Cabrera Cabrera 4-0, Priscilla de Vos 5-0, Romy Scherpenzeel 6-0
HBSS 6-1, Cella Cabrera Cabrera 7-1, Cella Cabrera Cabrera 8-1, HBSS 8-2, Yasemin Yegen 9-2, Romy Scherpenzeel 10-2, Sem Kiko 11-2,
Priscilla de Vos 12-2


Line-up ZVV Den Haag:
Roxanne Alicia Monkou, Yasemin Yegen, Priscilla de Vos, Rochella Becker, Sem Kiko, Romy Scherpenzeel, Cella Cabrera Cabrera.


Niet beschikbaar:
 Lisa Franken, Esther Scheenaard, Félicienne Minnaar, Stef Valk, Ramona van der Harst.

Coach: Tulin Kilic
Fysio: Virginia Smit-Multem
Sidekick: Ulis Van Maanen