ZVV Den Haag Vrouwen veel te sterk voor Lugdunum

ZVV Den Haag Vrouwen veel te sterk voor Lugdunum. Titelfavoriet bezegelt al na 15 minuten het lot van laagvlieger Lugdunum!

ZOETERWOUDE – In het ‘gymzaaltje’ de Klaverhal heeft ZVV Den Haag Vrouwen zonder veel moeite Lugdunum met ‘slechts’ 1-12 verslagen. Ongeveer 5 seconden na het beginsignaal lag de bal al in het Leidse doel.

Zaalvoetbalshow
Vervolgens genoot het publiek van een Haagse ‘one team’ zaalvoetbalshow. Vloeiende combinaties, perfecte no look passes, schijnbewegingen, demarrages, snelle rushes, steek- en dieptepasses, en doelpunten wisselden elkaar af. In het eerste kwartier van de eerste helft heeft de Haagse titelfavoriet het lot van de ‘thuisploeg’ bezegeld.

Lugdunum goalie
De aanhang van ZVV Den Haag genoot in die fase van de wedstrijd van een topteam dat zich heel snel naar een 1-8 voorsprong voetbalde. Het is dat de Lugdunum goalie Louise Heijmans heel veel ballen tegenhield anders werd het een nederlaag die veel hoger zou uitvallen. Met die stand werd er ook gerust.

Schriftelijk
De tweede helft kon eigenlijk schriftelijk worden afgewerkt. Lugdunum leek kapotgespeeld en voor ZVV Den Haag leek het allemaal niet meer te hoeven. Het was geen echte wedstrijd. De tegenstander was zo zwak dat ZVV Den Haag Vrouwen in een mindere fase van de wedstrijd niet of nauwelijks in moeilijkheden kwam.

Hattricks
Ramona van der Harst en Félicienne Minnaar waren erg op dreef en scoorden allebei een Haagse hattrick! De in een prima vorm stekende Romy Scherpenzeel was zelf verantwoordelijk voor mooie assists en twee doelpunten. Ook Cella Cabrera Cabrera deed weer eens van haar spreken. De Alphense vond twee keer het net. Streetsoccergirl Rochella Becker en teamcaptain Priscilla de Vos deden elk één keer Lugdunum pijn.

Koploper
Een wedstrijd zonder al teveel tegenstand. De drie punten zijn binnen. Met een ongeslagen status staat ZVV Den Haag Vrouwen fier aan kop. Barendrecht volgt op gepaste afstand en heeft één duel meer gespeeld dan de Haagse koploper. De wedstrijd duurde eigenlijk maar

Line-up ZVV Den Haag:
Roxanna Alicia Monkou, Yasemin Yegen, Ramona van der Harst, Romy Scherpenzeel, Felicienne Minnaar, Priscilla de Vos, Cella Cabrera Cabrera.
Afwezig: Sem Kiko, Stef Valk, Esther Scheenaard, Lisa Franken en trainer/coach Tulin Kilic.