ZVV levert punten in tegen RS 1

Na een wedstrijdloze week was het afgelopen vrijdag, 3 maart, tijd voor de uitwedstrijd tegen RS 1. In sporthal Woudestein werd het uiteindelijk 5-2.

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Na een kwartier kreeg ZVV een gele kaart, waardoor de kans op een voorsprong voor RS vergroot werd. Ze wisten hier echter niet van te profiteren en snel daarna was het Brahim die tekende voor de 0-1. Het leek lang zo te blijven in de eerste helft, maar net voor rust wisten de Rotterdamse Studenten nog gelijk te maken. Ruststand: 1-1.

Niet lang na rust was het de tegenstander van ZVV die een penalty kreeg en deze ook benutte: 2-1. RS wist de voorsprong nog verder uit te breiden tot 3-1, voordat het opnieuw Brahim was die scoorde voor ZVV. Op aangeven van Ceyhun maakte hij de 3-2. ZVV was op jacht naar de gelijkmaker en kreeg veel kansen, welke veelal gepakt werden door de keeper van RS. De studenten wisten echter de kansen wel zoveel mogelijk te benutten, waardoor zij met een ruime voorsprong de drie punten in eigen huis hielden. Eindstand van de wedstrijd: 5-2.

Vrijdag 10 maart speelt ZVV weer in thuishal Hoge Veld. Om 20.00u wordt afgetrapt tegen Honselersdijk 1.