ZVV pakt winst tegen MVV ’27

Maandag 21 november mochten de spelers van ZVV Den Haag naar Maasland reizen voor de uitwedstrijd tegen MVV ’27. In de Hofstede werd het 2-4 in het voordeel van de bezoekers.

De score werd na 10 minuten geopend door de thuisploeg. Kort daarna was het Soeredj die, na afwezigheid door een blessure, zijn terugkomst inluidde met de 1-1. MVV kreeg vervolgens een grote kans op de 2-1, maar keeper Joost wist dit te voorkomen. Brahim zorgde ervoor dat ook de rebound niet binnen de palen eindigde. ZVV kon optimaal profiteren van de gemiste kans van MVV, waardoor Halim met een hakje de 1-2 kon maken. Dit was tevens de stand met rust.

In de tweede helft was MVV duidelijk op zoek naar meer doelpunten. Ze kregen daardoor veel kansen, maar toch waren het de mannen van ZVV die de voorsprong uit wisten te breiden. Het was opnieuw Soeredj die tot scoren kwam: 1-3. Met nog 5 minuten te spelen kwam MVV in een overtalsituatie te staan. Vanuit een onderschepte uittrap van ZVV wisten zij weer een beetje aansluiting te vinden: 2-3. Voor beide ploegen was dit nog niet genoeg. MVV was op zoek naar de gelijkmaker, waar Den Haag op zoek was naar een grotere marge. Het waren de bezoekers die aan het langste eind trokken: Yassine wist op aangeven van Mo te scoren. De drie punten gingen mee terug naar Den Haag.

Volgende week staat weer eens een thuiswedstrijd op het programma. Om 20.00u wordt in sporthal Hoge Veld tegen Westlandia 1 gespeeld.