ZVV verliest in doelpuntrijk duel

Vrijdag 9 december werd iets na 20.00 uur afgetrapt tegen stadsgenoot VCS 1 in sporthal Hoge Veld. Deze wedstrijd eindigde in een 2-10 winst voor de bezoekers.

Het begin van de wedstrijd leek een gelijke strijd te voorspellen tussen beide ploegen. ZVV kreeg een aantal goede kansen, maar misten de finesse in de afronding. Iets wat VCS wel had deze wedstrijd. Waar ZVV een aantal kansen miste, was het VCS die al snel op een 2-0 voorsprong terecht kwam. Het werd al snel duidelijk dat VCS loerde op de counter. De tegenstander van ZVV had na de 2-0 de smaak te pakken en was op zoek naar meer: na een aantal goed uitgespeelde counters van VCS en een gele kaart aan het adres van ZVV stond minuten voor het einde van de eerste helft het scorebord op 0-5. Mohamed Mokadmi opende op slag van rust de score nog aan de kant van ZVV: op aangeven van Abdellah Zoulali bracht hij de ruststand naar 1-5.

Kort na rust leek ZVV de wedstrijd naar hun hand te kunnen zetten. Mohamed Essaeh zorgde er met een snel doelpunt voor dat ZVV weer op zoek kon gaan naar aansluiting in de wedstrijd. Deze aansluiting was echter maar van korte duur. VCS vond 5 doelpunten nog niet genoeg en walste over de mannen van ZVV heen. Eindstand: 2-10.

Vrijdag 16 december is het aan de heren van Den Haag om het verlies van de afgelopen wedstrijden te doen vergeten. Om 21.00u wordt in de Margriethal (Schiedam) gespeeld tegen Maense 1.