ZVV verliest punten tegen Westlandia 1

Vrijdag 2 december: de thuiswedstrijd tegen Westlandia 1. Deze wedstrijd, die om iets na 20.00u afgetrapt werd in sporthal Hoge Veld, eindigde in 2-4.

De eerste helft had ZVV Den Haag niet veel te vertellen. Door niet te spelen vanuit de organisatie in combinatie met ondermaatse omschakeling was het Westlandia die het eerste doelpunt op het scorebord zette. Even leken de mannen van ZVV terug te kunnen komen, maar een schot van Ceyhun werd gepakt door de keeper. Door een snelle uitgooi was het opnieuw Westlandia die tot scoren kwam. Met rust was de tussenstand 0-2.

In de tweede helft leek de wedstrijd snel gespeeld te zijn. Binnen een paar minuten maakten de bezoekers de 0-3. Ook het volgende doelpunt kwam op naam van Westlandia. Met een 0-4 achterstand leken de spelers van ZVV wakker te worden. Vanuit een counter scoorde Yassine de 1-4. Kort hierna was het opnieuw ZVV die tot scoren kwam: van afstand schoot Yessin het tweede doelpunt erin. In de laatste minuut kwam de thuisploeg met een man meer te staan, maar er was niet genoeg tijd meer om het gat in de score te dichten. Eindstand: 2-4.

Zoals coach René Havermans zei, hebben we deze wedstrijd niet het voetbal gezien dat we van de mannen gewend zijn. Belangrijk is om te leren van deze wedstrijd en dan met het koppie omhoog te kijken naar de volgende tegenstander.

De volgende wedstrijd wordt op 9 december in sporthal Hoge Veld gespeeld om 20.00u. De tegenstander deze avond is VCS 1.