ZVV wint ook thuis van MVV ’27

Vrijdag 24 maart stond in het teken van de thuiswedstrijd tegen MVV ’27. Waar het in de uitwedstrijd 4-2 voor ZVV werd, hoopten de spelers ook dit keer op de volle punten. Met succes: ZVV won de wedstrijd met 6-2.

In de eerste helft was het al snel ZVV die op voorsprong kwam. Via Brahim kwam de score op 1-0 te staan. Daarna ging ZVV op zoek naar een vergroting van de voorsprong, welke ze ook kreeg met doelpunten van Faical en Ceyhun. Na de 4-0 zagen de spelers van MVV hun kans en profiteerde direct: nog geen tien seconden na de aftrap werd het 4-1.

De tweede helft leek lang doelpuntloos te blijven. ZVV kreeg meerdere kansen, die net niet tussen de palen terecht kwamen. Vanuit een vrije trap maakte Ceyhun het vijfde doelpunt van Haagse kant. MVV kwam nog iets dichterbij door hun tweede doelpunt van de avond te maken. Soeredj zette met zijn doelpunt de eindstand op het bord. Met 6-2 bleven de drie punten in Den Haag.

Aanstaande vrijdag, 31 maart, is het tijd voor de volgende bekerronde. In de kwartfinale spelen de mannen van ZVV tegen Berkel 1. Aftrap is om 21.00u in sporthal Hoge Veld.