Eerste punt ZVV Den Haag Mannenselectie

Nieuwsbericht

Eerste punt ZVV Den Haag Mannenselectie

Daar is hij dan: het eerste punt voor ZVV Den Haag van het seizoen. Op zondag 15 september stond alweer de derde wedstrijd van het seizoen op het programma, ditmaal tegen ZVV White Stones uit Egmond aan Zee. En wederom werd de wedstrijd gespeeld in de thuishaven van ZVV Den Haag: de Sportcampus in het Zuiderpark.

Net zoals het geval was tegen Hovocubo een week eerder kwamen de gasten al vrij vroeg op voorsprong in de wedstrijd. Na 6 minuten stond er een score op het bord van 0-2 in het voordeel van ZVV White Stones. Gelukkig wist Anouar Attal Haoui wederom de aansluitingstreffer te maken en de stand terug te brengen naar 1-2. Helaas werd voor de rust nogmaals gescoord door ZVV White Stones en kwam de ruststand uit op 1-3.

Na de rust ging het spel op en neer met kansen aan beide kanten. Eerst trok ZVV Den Haag de stand gelijk door 2 goals van wederom Anouar Attal Haoui gevolgd door wederom een goal van ZVV White Stones. Hierop volgde 2 goals van Hamza Boukhari en een goal van Anouar Attal Haoui waardoor een marge van 2 goals ontstond. Helaas gaf ZVV Den Haag de zege in de laatste minuut uit handen waardoor de wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel. Ondanks alles het eerste punt voor ZVV Den Haag.

Een uitgebreid verslag is te lezen op Haaglanden Voetbal.

foto’s: Alex Pronk