Hovocubo te sterk voor Den Haag Mannenselectie

Nieuwsbericht

Hovocubo te sterk voor Den Haag Mannenselectie

Een week na de rentreewedstrijd van de ZVV Den Haag mannenselectie in de Eredivisie stond een loodzware wedstrijd op het programma thuis in het Zuiderpark tegen Hovocubo. Na een snelle 0-1 voorsprong voor de bezoekers wist ZVV Den Haag nog terug te komen tot 1-1 door een doelpunt van Anouar Attal Haoui.

Voor ZVV Den Haag was dit echter het enige doelpunt dat gemaakt werd in de eerste helft. Voor Hovocubo lagen de zaken echter anders; door snel aanvallend spel en hoog druk te zetten bij balbezit van ZVV Den Haag wisten ze na de gelijkmaker snel verder uit te lopen naar een stand van 1-7 bij rust.

Na rust was het spelbeeld jammer genoeg grotendeels gelijk: een sterk aanvallend Hovocubo dat bij balverlies direct veel druk zette op de spelers van ZVV Den Haag waardoor er aanvallend maar enkele kansen kwamen voor de thuisploeg en er vooral verdedigd diende te worden. Ondanks het harde werken en een tweede goal van Anouar Attal Haoui eindigde de wedstrijd in een verlies voor ZVV Den Haag met een eindstand van 2-18 op het scorebord.

Een uitgebreid verslag is te lezen op Haaglanden Voetbal.

foto’s: Alex Pronk