Sponsoring

elke bijdrage is waardevol

Zonder vrijwilligers is een vereniging niets. Maar ook zonder financiële ondersteuning kan een club als ZVV Den Haag niet bestaan. Daarom willen we graag in contact komen met sponsors die het leuk vinden om onderdeel te zijn van onze vereniging. En bij ons is sponsoring niet alleen geld in het laatje brengen, een reclamebord ophangen en verder niets. Plezier in voetbal is voor ons het belangrijkste. Wij hopen met de ontvangen gelden verschillende projecten te kunnen opzetten om ook onze sociaal/maatschappelijke taak te kunnen vervullen.

Onze visie is plezier in het voetbal als basis voor de acceptatie van sociale waarden en normen, sportief succes als uithangbord en accelerator als aantrekkingskracht richting de Haagse jeugd. We willen onze Haagse talenten opleiden en begeleiden in hun ontwikkeling om een rolmodel te zijn voor de toekomstige generaties. De doorstroom en de ontwikkeling staan centraal, maar we erkennen een duidelijke relatie met een sportief doel en de sportieve uitdaging het hoogst haalbare te halen.

Op het gebied van sponsoring van onze selectie teams zijn de mogelijkheden legio, maar ook een individueel lager team sponsoren is een mooie optie. Meer informatie over de sponsormogelijkheden leest u in onze sponsorpropositie.

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden, of wanneer u meer wilt weten over de projecten en sociaal/maatschappelijke initiatieven, verzoeken wij u contact op te nemen door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken wat u voor onze vereniging kan betekenen, maar ook, -zeker net zo belangrijk- wat wij voor u kunnen betekenen.