Vrijwilligers

een warm hart voor de vereniging

ZVV Den Haag is een sportvereniging, en als vereniging hebben we eenvoudigweg niet genoeg geld om betaalde krachten aan te nemen voor alle taken die uitgevoerd moeten worden. Daarom zijn we afhankelijk van de inzet en toewijding van vrijwilligers die bijdragen aan de werkzaamheden die binnen de vereniging uitgevoerd worden. Wij zijn ontzettend trots op de vrijwilligers die al deze activiteiten voor hun rekening nemen.

Vrijwilligerswerk mag natuurlijk geen last zijn, maar moet vooral leuk blijven. Als vrijwilliger ontmoet je nieuwe mensen, doet nieuwe ervaringen op en werkt mee aan het voetbalplezier van ons allemaal. En er is zoveel te doen, dat er altijd wel een rol is die bij jouw beschikbaarheid en talenten past, en niet iedere taak kost veel tijd. Bijvoorbeeld door te helpen bij het ondersteunen van de organisatie van wekelijkse thuiswedstrijden, zorgen voor een veilige, schone en plezierige accommodatie, het regelen van goede materialen, het verzorgen van de communicatie en ga zo maar door! Allemaal belangrijke en waardevolle taken.

Je zult begrijpen dat er altijd behoefte is aan nieuwe vrijwilligers die een steentje willen bijdragen! Mocht je geïnteresseerd zijn in een rol als vrijwilliger neem dan contact met ons op via het contactformulier.