Lidmaatschap

Zaalvoetballen in den haag

ZVV Den Haag biedt zowel de mogelijkheid om op top niveau zaalvoetbal te spelen als de mogelijkheid om met een stel vrienden of vriendinnen lekker een balletje te trappen in en om Den Haag. Voor het landelijke topvoetbal bij zowel de mannen als de vrouwen werken we met selectieteams. De mannenselectie speelt hun thuiswedstrijden in Sportcentrum Zuiderpark, terwijl de vrouwenselectie in Sporthal Hogeveld speelt.

Naast deze selecties hebben we op dit moment heren en vrouwen teams die op recreatief niveau in KNVB competities spelen. Deze teams spelen iedere week een competitie wedstrijd in een sportzaal aangewezen door de KNVB. Meespelen in de KNVB senioren competities kan vanaf de dag dat je 15 jaar oud bent. Het lidmaatschap van ZVV Den Haag bedraagt € 220,- per seizoen. Ook kan er binnen ZVV Den Haag gebruik worden gemaakt van de Ooievaarspas. Meer informatie hierover vindt je hier. Helaas kunnen we op dit moment geen zaalvoetbal voor de jeugd aanbieden: de KNVB heeft geen jeugd competities en we hebben geen eigen trainingslocatie waar we zelf voor de jeugd trainingen kunnen organiseren.

Onze recreatieve teams zorgen zelf voor de samenstelling van hun team. Er zijn voor deze teams ook geen georganiseerde trainingen vanuit de vereniging. Als je graag recreatief zaalvoetbal wilt spelen bij ZVV Den Haag zul je met een compleet team moeten inschrijven of zelf contact moeten leggen met een bestaand team. Meer informatie over het aanmelden en ons lidmaatschap lees je in dit document.

Wil je jouw complete recreatieve team aanmelden bij onze vereniging of ben je een speler of speelster die een versterking is voor de mannen of vrouwen selectie vul dan ons contactformulier in.