Vrouwenselectie

ZVV Den Haag Vrouwenselectie

In het seizoen 2020/2021 komt de vrouwenselectie van ZVV Den Haag wederom uit in de Eredivisie. Het eerste jaar waarin we op het hoogste niveau hebben gevoetbald heeft ons als team niet alleen sterker en hechter gemaakt, maar voedt onze gedrevenheid en ambitie om ons dit seizoen wederom te bewijzen op landelijk niveau

De selectie bestaat uit speelsters die weten wat topsport is. Met (jarenlange) ervaring op het veld, internationaal; o.a. Nederlands elftal – Champions league, en nationaal; o.a. (jong) ADO Den Haag – FC Twente – FC Utrecht – Telstar VVNH (nu VV Alkmaar). Plus speelsters die al in eerder in de erevisie (zaal) actief zijn geweest, en dus precies weten wat er nodig is om op dit niveau te spelen.

Onze doelstelling voor dit seizoen is een topclassificering in de Eredivisie om daarmee het succes van zaalvoetbal voor vrouwen in Den Haag laten zien. In het afgelopen jaar hebben we een solide basis van speelsters, trainers, staf en vrijwilligers gevormd. Met deze basis gaan we komend jaar verder en zijn we als selectieteam optimaal voorbereid voor de uitdaging om seizoen 2020/2021 tot een succes te maken.

Keepsters

Speelsters

Staf