ZVV DEN HAAG V1 fors onderuit!

DEN HAAG – In de eerste minuten van de eerste helft startte de vrouwenploeg van René Havermans en zijn secondant Jeffrey Brand zeer voortvarend. In die beginfase ontbrak het ZVV Den Haag aan efficiënt afronden van de doelkansen. Voor de neutrale toeschouwer leek het alsof de thuisploeg verdiend op voorsprong te komen met minimaal twee doelpunten verschil. In de laatste 3 minuten van de tweede helft kwam ZVV Den Haag via teamcaptain Priscilla de Vos pas tot scoren. Sterker, de voormalige Telstar goalgetter vond tweemaal het net van de Groningse studentes!

In de tussenliggende wedstrijdfase kwam ZVV Den Haag niet tot scoren. Vrouwe Fortuna kwam helaas niet te hulp. Paal en laat en de uitblinkster aan GFSV Drs. Vijfje waren afgelopen vrijdagavond een enorme sta-in-de-weg voor de Haagse thuisploeg! 
Ook waren de snel counterende ‘Grunningers’ 6 keer gevaarlijk en idem dito doeltreffend! ZVV Den Haag daarentegen werkte hard maar bleek te onmachtig om de legio doelkansen te verzilveren. De bezoekers wonnen verdiend. Zeker op basis van snelheid en efficiency. 

ZVV Den Haag trainer René Havermans moet terug naar de tekentafel. Volgende week vrijdag is er geen competitiewedstrijd. Wel wordt dan midweeks geoefend in Pijnacker vs DSO MO17.

Op 10 november moet de Haagse formatie naar Friesland. Daar in Damwoude wacht eredivisie futsal grootmacht ZV Libertas.