ZVV DEN HAAG M1 laat kansen liggen

Afgelopen vrijdag moest het team van Coach Jeroen Blommaert en assistent Frans van Dorp de uitwedstrijd spelen tegen HBSS. Na een wat rommelige voorbereiding begon ZVV Den Haag flitsend aan de wedstrijd. Binnen de minuut had Djamel Boerstra zijn doelpunt al te pakken 0-1.ZVV ging door met goed voetbal en overrompelde HBSS volledig met de 0-2 als resultaat wederom door Djamel. HBSS werd sterker en vanuit een onmogelijke hoek maakten zij de aansluitingstreffer 1-2. Toch kwam de marge weer op twee omdat Farid el Hammouchi de stand naar 1-3 tilde op aangeven van de sterk spelende Djamel Boerstra. Net voor rust een slippertje waardoor HBSS op 2-3 kwam.

Na rust een scherper HBSS en ze maakten al snel door een snelle omschakeling de 3-3. Beide teams gingen beiden vol in de aanval maar door een ongelukkig moment werd ZVV voor het eerst op achterstand gezet 4-3. Gelukkig werd het snel 4-4 door het 3e doelpunt van Djamel op aangeven van Anas el Jaouhari. Toch werd ZVV DenHaag slordiger en ook ongeduldiger met als resultaat dat HBSS zich naar een 6-4 voorsprong counterde.Anas bracht nog de aansluiting op het bord 6-5 maar de hagenezen waren vrijdag hardleers en bleven zonder geduld aanvallen waardoor HBSS de voorsprong kon vergroten naar 8-5. Dat invaller Firat Kuskan nog de 8-6 maakte was alleen voor de statistieken van belang.
Volgende weekje vrij en dan komt Kawin op 10 november op bezoek in het zuiderpark.